pics from a girl with style?'blanco shirt, €9,95 The Sting ~ tanktop, €12,95 H&M ~ skinny jeans, €14,95 Pieces ~ highheels, €59,95 Sake store hihi (:


shoes by sister hihi.

10 comments:

 1. Leuke outfit meid! Ik ben echt hartstikke blij met mijn nieuwe camera. Ik hoef opeens veel minder moeite te doen voor een mooie foto. Zometeen post ik de eerste foto's op mijn blog. Ik had die camera eerst ook gezien, maar ik had hem niet genomen omdat de camera op AA batterijen werkt en ik ben bang dat batterijen veel te snel opgaan, want dat had ik vroeger namelijk wel met mijn andere camera's. Laat maar weten wat jouw keuze is geworden! X

  ReplyDelete
 2. thanks for following! i like this outfit, so well put together :)

  ReplyDelete
 3. Ik weet niet of er een oplader bij zit, moet je even bij de beschrijving kijken! Ik denk het haast niet nee..en de batterijen die je erbij krijgt werken misschien de eerste 3 keer goed, maar als je hem steeds opnieuw gaat opladen worden de batterijen steeds zwakker waardoor ze steeds minder lang mee gaan, vandaar dat ik voor een camera met accu heb gekozen! Ik had namelijk gelezen dat je met sommige accu's wel 4 weken kan doen!

  ReplyDelete
 4. super leuke fotos :)

  leuke blog, kijk ook eens op mijne en wordt een blogvriendje :)

  xx

  www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Dat jurkje is gewoon van Zara haha :D!

  ReplyDelete
 6. these are so cute! I love the shoes and stripey top! great style xxx

  ReplyDelete
 7. love the shoetie! so cute with the flower! and nice stripe top!

  xoxo jenna
  http://thepetiteblog.blogspot.com/

  ReplyDelete